top of page

Duidelijke teksten afgestemd
op jouw online kanalen

Ik schrijf teksten voor de online communicatiekanalen van dienstverlenende ondernemers in de hondensector. Ik help je hondenouders  beter te informeren over jouw diensten en daarenboven ook te inspireren met jouw kennis. Dan worden ze nu eenmaal makkelijker klant, des te meer als ze zich herkennen in jouw persoonlijk verhaal. Converterende teksten (laten) schrijven, da's al even overweldigend als prijzig. Zeker in een sector waar emotie een grote rol speelt. Voor jouw ideale klant is diens hond immers volwaardig gezinslid.

Jouw teksten en andere content verschijnen bovendien niet zomaar online, die moet je zelf gaan implementeren. Onderhoud je dit niet, wordt jouw stem online niet meer serieus genomen als autoriteit. Zeker op sociale media wil je consistent aanwezig zijn om relevant te blijven. Ook dit vraagt weer tijd en inspanning van jou. 

Waarom jij een bewuste
copywriter nodig hebt

2K5A8889-social-media_edited.jpg

🐶 Je wilt geen tijd verspillen door naar een wit scherm te staren, te tobben over de perfecte eerste zin of zelf een schrijfcursus te volgen. 

🐶 Je verlangt naar teksten die jouw ideale klanten bereiken en warm maken. Die jouw autoriteit weerspiegelen en waarop je trots bent.

🐶 Je houdt van maatwerk zonder verborgen kosten. Je werkt graag samen met iemand die met je meedenkt en jouw visie begrijpt. 

Deze (h)ondernemers
gingen jou voor

We hebben positieve reactie gehad op jouw copy. Dat was te zien aan de succesvolle valentijnsactie! We hebben er 350 volgers bij gekregen en ik ben zeker dat jouw copy hierbij heeft geholpen. Het is leuk hoe je relatability verwerkt met een stukje humor, terwijl je nog serieus blijft en to the point.

Louise Raskin - Grandorf

Hiermee kan ik jou versterken

Jonge vrouw aan een tafel op een terras

1

Webteksten

2

Nieuwsbrieven

3

E-books

4

Social media posts

5

Bestaande teksten verbeteren

6

Jouw teksten publiceren

Informeer en inspireer hondenouders

Met mijn copywriting hoef jij je hoofd niet te breken over de teksten voor jouw online communicatie. Net als ikzelf ben jij ook gedreven door jouw missie om meer impact te maken, meer hondenouders te helpen en zo het welzijn van viervoeters te verhogen.

Heb je daar wel oren naar? Dan lijkt het erop dat wij een goede match zijn om elkaar te ondersteunen. Jij hebt misschien niet zo’n vlotte pen, ik heb dan weer niet het geduld om met eigenwijze baasjes om te gaan. 😉

01

Jij claimt jouw gratis kennismakingsgesprek waarin we inzoomen op jouw behoeftes.

03

Na akkoord lever je de input aan waarmee ik aan de slag ga. Een feedbackronde is altijd inbegrepen.

02

Ik heb een duidelijk beeld van jouw noden en bezorg je een persoonlijk voorstel op maat. 

04

 Ook bij de implementatie van jouw nieuwe teksten kan ik een pootje toesteken.

Ja, het kan ook makkelijk

Omdat ik jouw missie als holistische (h)ondernemer steun, wil ik jou in jouw kracht zetten door een pootje te helpen bij het schrijven. Het enige wat jij moet doen, is mij input bezorgen. En daarvoor hoef je gelukkig geen groot schrijver te zijn. Anders had je mij natuurlijk niet nodig. Ik vorm jouw input om tot toffe teksten in begrijpbare taal. Deze teksten schrijf ik niet alleen met aandacht voor jouw geschreven identiteit, maar ook met oog voor het online kanaal waarop je deze zal publiceren: jouw website, sociale media, nieuwsbrief... En kom je ook daar niet helemaal uit? Dan kan ik je bijstaan in de publicatie ervan!

Dit is wél voor jou als...

🐶 je dierenwelzijn hoog in het vaandel draagt en actief wilt bijdragen om die te verbeteren.

 🐶 je de meerwaarde van goede teksten begrijpt, maar niet zelf in je pen wilt kruipen.

🐶 je geen geboren schrijver bent, maar ook niet bang bent om input aan te leveren.

🐶 je graag iemand hebt die met je meedenkt en die jouw visie begrijpt.

Dit is niét voor jou als...

🐶 je werkt met dwang, fysieke correcties of de dominantietheorie. Thank you, next!

🐶 jouw online communicatie er nu al voor zorgt dat mensen vlotjes klant worden.

🐶 je teksten al helemaal op punt staan en er geen ruimte voor verbetering mee is. Topper!

🐶 je liever alles zelf doet. Maar misschien kan ik jouw teksten alsnog corrigeren of redigeren?

Gratis,
wie wil dat nu niet

2K5A8889-social-media_edited_edited.jpg

Geef het uit pootjes

Ik begrijp goed dat jij niet de tijd, zin of kennis hebt om jouw teksten zelf te gaan publiceren. No stress, ik kan een pootje toesteken. Contacteer me en laat me weten welke content je wilt uitbesteden: op basis daarvan stel ik een eenmalige of maandelijkse offerte op maat voor. Zo verschijnt jouw content vlot online, zoals jij het graag ziet, maar dan zonder het gedoe 😉. Bovendien is deze communicatie support maandelijks opzegbaar. 

Nog belangrijk om te weten: om jouw online communicatie te kunnen beheren, heb ik toegang nodig tot jouw kanalen. Het spreekt voor zich dat ik jouw inloggegevens professioneel en vertrouwelijk behandel.

Dit vinden andere (h)ondernemers

van mijn support

"Ik ben superblij met je input. Je helpt me enorm om mijn content te bedenken. Je reageert snel, geeft duidelijke antwoorden op mijn vragen en de samenwerking verloopt prettig. Ik ben supertevreden van het resultaat!"

Dominique van Bree - Puur Dierenliefde

Je bent (h)ondernemer en je wilt wat

01

Je wilt zelf geen tijd en/of energie spenderen om je te verdiepen in de technische details van jouw online communicatie.

02

Je wilt veel liever de focus leggen op de praktische begeleiding of behandeling van jouw klanten!

03

Je wilt graag kunnen vertrouwen op een hulplijn die kan meekijken met jou waar en wanneer nodig.

Stel mij al
jouw vragen

Jonge vrouw poseert voor een witte achtergrond
Jonge vrouw en hond liggen samen in bed

Twijfel je nog? Ik beantwoord met plezier jouw vragen. Boek jouw gratis intake en dan babbel ik je erdoor.

Bedankt, je hoort snel van ons!

DSC_0893.jpg

Honden zijn mijn passie en wel hierom

Ik kan me werkelijk geen leven zonder mijn Cairn Terriërs voorstellen. Allee, ik kan dat wel. Maar het zou me niet gelukkig maken. Ik ben gepassioneerd om met moderne inzichten hun gedrag en communicatie beter te begrijpen. Om hun leven zo betekenisvol als mogelijk te maken. 

Ik wed dat jij daar ook van droomt. En ik begrijp dat jij kriebels krijgt van het schrijven. Wat als ik je zou vertellen dat precies daarin onze kracht schuilt? Ik maak het schrijven voor jou makkelijk, zodat jij je kan focussen op je viervoeters. Daarom ben ik ervan overtuigd dat wij onze gezamenlijke missie kunnen realiseren, als we beiden vanuit onze authentieke kracht (h)ondernemen

2K5A8766-social-media.jpg
Bruin horizontaal klein.png

Laura schrijft teksten waarmee ze welzijnsgerichte hondernemers support biedt in hun online communicatie. 

​BTW BE17 7370 5920 6621

+32 474 37 79 10

laura@honderduit-copywriting.be

Geen bezoekadres 

Verbindingstraat 180, 2070 Burcht

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page